Regler

1. Konkurransen varer i perioden fra 25.09.2014 til og med 24.10.2014 for deltagere som er bosatt i Norge. Du må være over 18 år for å delta.

2. Deltagere må registrere seg for å kunne delta i konkurransen og kan samtidig velge å motta fremtidig markedsføring fra TV5 Monde, Institut Francais og Rendezvousenfrance.com. Deltagere som registrerer seg med uriktige opplysninger vil ikke være kvalifisert til å motta premien.

3. Vinneren vil bli bestemt trukket av CA Interactive Solutions AB. Vinneren blir kontaktet via telefon senest den 29.10.2014. Dersom Vinneren ikke kan motta premien, vil ny vinner trekkes.

4. Premien kan ikke byttes i kontanter.

5. Juryen har rett til, uten forvarsel, å diskvalifisere og utestenge deltagere som mistenkes for juks eller annen form for forsøk på å manipulere konkurransen.

6. Ansatte eller familie til ansatte i TV5 Monde og Institut français vil ikke være kvalifisert til å motta premier i denne konkurransen.

7. Deltagerne kan selv velge å motta fremtidige nyheter og tilbud fra TV5 Monde, Institut francais og Rendezvousenfrance.com. Markedsføringen er gratis og man kan til en hver tid melde seg av som mottaker.

8. Deltagelse i konkurransen via internett koster ingenting utover alminnelige internettkostnader.

9. Deltagerne skal lese og akseptere nettsidens regler og vilkår for å delta i konkurransen. Ved deltagelse anses reglene og vilkårene for å være lest og akseptert.

Premieopplysninger:
  • Tre (3) netter i dobbelrom inkl. frokost på minimum 3-stjerners hotell i Paris.
    En middag for to på en typisk parisisk bistro.
    To (2) flybilletter tur/retur fra Oslo/Stavanger til Paris med Air France i økonomiklasse.

  • En franskkurs i Oslo eller Stavanger på Institut francais gyldig i ett år fra 14. oktober 2014.
I premien inngår ikke: reiseforsikring, visum, lommepenger eller andre kostnader forbundet med reisen.

Vinneren tar selv ansvaret for transporten til og fra flyplass eller annet avreisepunkt.

Det er vinnernes eget ansvar å møte opp til de opplyste tidspunkter og steder. Hvis vinnerne ikke benytter seg av den bestilte reisen eller ankommer for sent til flyplass eller annet avreisepunkt, mister de retten til reisen. Eventuell premieskatt betales av vinneren.

TV5 Monde kan ikke under noen omstendighet holdes ansvarlig for uforutsette forsinkelser eller innstilte reiser av flyselskap eller reiseoperatør etter att reisen er bestilt.

Lukk

Vinn en fantastisk tur til Paris, franskkurs og andre premier!

Delta her

Regler